HR wooncomfort       

Marconiweg 14

8501 XM Joure

T: 0513 - 46 02 68
F: 0513 - 46 01 29
E: info@hrwooncomfort.nl

Zonneboiler

De zon stuurt geen rekening ...

 … en de zon is onze meest duurzame energiebron. Een half uur energie van de zon dekt de jaarbehoefte van de hele wereld. Zonne-energie is daarnaast de meest milieuvriendelijke en duurzame warmtebron die we kennen. Zonlicht kan worden toegepast als energiebron voor zonneboilersystemen (sanitairwater en verwarming) en zonnekoeling (koelen met warmte). Ook als het bewolkt en koud is, levert de zon nog altijd een bijdrage in de energiebehoefte. In Nederland varieert de zoninstraling van 100 tot maximaal 1.000 Watt per m2.


Zonneboilersystemen

De zon gebruiken om water op te warmen. Door slechts enkele zonnecollectoren in verbinding te brengen met een waterboiler kunt u al genieten van warm water. Dit bespaart aanzienlijk op het gasverbruik en verhoogt het warm watercomfort. HR Wooncomfort levert naast de standaard zonneboilersystemen ook systemen die zijn te combineren met de centraleverwarming of verwarming van een zwembad, of combinaties hiervan zijn zelfs mogelijk.

 

 Offerte aanvragen? 

       
         KLIK HIER

Laatste Nieuws

Vanaf 1 januari weer subsidie op warmtepompen, zonneboilers, biomassa en pelletkachels
16-12-2015 00:00:00

De subsidieregeling voor zonneboilers, warmtepompen, biomassa en pelletkachels start op 1 januari 2016 en is aan te vragen vanaf 4 januari.

Lage btw-tarief woningrenovatie vervalt per 1 juli 2015
21-04-2015 00:00:00

Het lage btw-tarief voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen die ouder zijn dan 2 jaar vervalt per 1 juli 2015. Dat meldde het ministerie van Financiën in een nieuwsbericht.

Film: Bonfix in top 10 meest energiezuinige kantoren
23-10-2014 00:00:00

Het kantoor van Bonfix staat in de top 10 van meest energiezuinige kantoren van Nederland, gemeten volgens de EnergiePrestatieCoëfficiënt. HR Wooncomfort heeft voor dit kantoor de installaties geëngineerd.